Rreth Buletinin

Buletini Bitcoin është i përkushtuar për të ofruar deri në datën e informacionit mbi teknologjinë, shërbimet, rregullimin dhe lajme të tjera përreth Bitcoin dhe komunitetin monedhës kripto.

Fokusi nga lajmet e këtë blog janë në mikro-ekonomisë-jo përçarje të mundshme të sistemeve monetare. Kjo është për shumë arsye, por këtu janë ato parim: Bitcoin është një medium i jashtëzakonshëm i shkëmbimit (dhe këto prona zakonisht luajnë violinë e dytë të karakteristikave të tij si një dyqan me vlerë); material akademik në Bitcoin është ende e pakët; dhe më në fund, diskutime për makroekonomi të gjithë shumë shpesh bie në politizuara ndeshje bërtasin.

Kontribues në Buletinin mendojnë se pranimi i Bitcoin si një monedhë të mund të ndihmojë të tkurret në botë dhe se më shumë opsione për pagesë është një fitim neto.

Informacione Personale në Shkrimtarëve:

Paddy:

Emri im i vërtetë është Patricia, por unë preferoj orizore :) Ju mund të më kontaktoni në Twitter në @ PaddyBadger ose @ BitcoinBulletin, ose në të Kontaktit faqe në BitcoinBulletin. I shkruaj të reja të përditshme në Bitcoin News, dhe pjesë të informacionit të commentate mbi zhvillimet përreth Bitcoin dhe komunitetin në përgjithësi.

Kur unë nuk jam me shkrim në lidhje Bitcoin, unë jam mësuar të zhvilluar web aplikacione dhe duke punuar në fillimin tim të teknologjisë.

Spencer:

Emri im është Spencer. Ju mund të gjeni mua në Twitter në @ BitcoinBulletin ose @ fencefinder. Email im është Spencer - at - bitcoinbulletin - dot - com. Ju mund të gjeni më në IRC FreeNode # Bitcoin-dev, emër përdorues: Spenvo

Unë bëj shqyrtime javore apo intervista dhe të ofrojë disa stats në seksionin e Tregtisë Watch. Mundohem të përgjigjem pyetjeve të mëposhtme: "Ku mund të kalojnë Bitcoins e mia?" Dhe më e rëndësishmja "Ku duhet të shpenzojnë Bitcoins e mia?" Ne gjithashtu mund të ju ndihmojë të gjeni atë që ju po kërkoni me tonë wishlist Produkt .

Një metrikë e vlerë një monedhës është se sa shumë mallra dhe shërbime ka të tregtisë për të. Tregtisë Rights Watch mban një sy në madhësinë e ekonomisë së shërbimit Bitcoin, depërtimit të saj në classifieds shërbimeve kryesore si Craigslist dhe ekspozimi i saj në faqet e zakonshme e lajmeve.

Rreth nenin shqip:
Siç e shihni në të djathtë në seksionin "Bitcoin shqip - nxorrën nga Craigslist" ka disa artikuj që kam gjetur për shitje në Bitcoins në Craigslist.

Ja një listë e zonave Craigslist unë jam zvarritje për fjalën Bitcoin në "Per Shitje kategori dhe koncerte Kategoria." Kjo është një mostër të marrë nga e gjithë bota. Nëse ju dëshironi të shtoni zonën tuaj në listën, goditi mua në Twitter.
Little Rock, Denver, Orlando, Boston Kansas City, Nashville, Phoenix, Seattle, New York, Antelope Valley, Central LA, Long Beach, Los Angeles, San Gabriel Valley, SF Valley, Westside-Southbay, Cape Cod / Islands, South Coast , Massachusetts perëndimore, Worcester / MA Qendrore, Boise, Idaho Lindja, Lewiston / Clarkston, Twin Falls, NJ Qendrore, Jersey Shore, Bangladesh, Pekin, Chengdu, Chongqing, Dalian, Guangzhou, Hangzhou, Nanjing, Shangai, Shenyang, Shenzhen, Wuhan , Xi'an, Guam-Mikronezia, Ahmedabad, Bangalore, Bhubaneswar, Chandigarh, Chennai (Madras), Delhi, Goa, Hyderabad, Indore, Jaipur, Kerala, Kokata (Calcutta), Lucknow, Mumbai, Pune, Sure Sure, Irani

Xhaketë e shkurtët prej leshi


 

Ashtu si këtë post? Na tip me Bitcoin!

1Aonmw2YNKJLgTPM5ZCYtJ5Z7D2RNWF9wQ

Nëse ju ka gëzuar lexuar këtë post, ju lutem konsideroni të na informimin përdorur Bitcoin. Çdo funksion merr vetë adresën e saj unike Bitcoin kështu nga informimin ju jeni jo vetëm duke bërë përpjekjet e mia të vazhdueshme të jetë e mundur, por thënë mua atë që ju ka pëlqyer.

Drejtoria mundësuar nga Business Directory Plugin