Bitcoin Effect (aka Distortion Reality)

Geeks merrni ngazëllyer nga të njëjtat gjëra.

Bitcoin encapsulates shumica e atyre gjërave ... programimi, internet-së "çdo gjë shkon" mentalitet, me burim të hapur, pajisjeve kompjuterike, dhe një komunitet i mbushur me geeks tjera ... Shto një prirje për përçarje, dhe disa prej nesh mund t'i shpëtojnë tërheqë Bitcoin-së. Kur geeks kanë takimin e tyre të parë me temën, fenomen zakonisht shkakton marramendje dhe pyetje të thellë formimin.

Geeks kanë aq shumë për të përvetësuar dhe të mendoj mirë se pyetjet thellë kërkohet të komunitetit (duke filluar nga pyetjet teknike në Endgame ekstrapolimet dhe teoritë e konspiracionit). Kur geek-të famshëm janë tërhequr në orbitë, magjepsje e tyre manifestohet në imagjinatën-efektit përfundimtar audiencave të tyre halo. Unë kam Steve Gibson të falënderoj, ndërsa të tjerët (si Robert Scoble ) kanë @ Jason.

Unë mund të them duke gjykuar nga analytics Buletinin-së, kjo bisedë që po ndodh në mbi njëqind territoret e tjera nëpër botë.

Çfarë ka të gjitha të thotë kjo? Kjo do të thotë se njerëzit e zgjuar janë shumë të ndjeshëm për t'u bashkuar me projektin për impuls. Pra, shumë interesat përfaqësohen nën ombrellën Bitcoin, dhe secili vepron si një tenxhere të veçantë mjaltë.

Merrni Gavin Andresen si një shembull. Ai e shtyu të gjitha në për Bitcoin dhe projekte të lidhura (me një pistë dy vjeçare). Arsyeja do të përballej? Për shkak se ai ishte i interesuar në cryptography, ekonomi dhe projekteve me kod të hapur (ndër të tjera). Në thelb, ai u ngacmuar shumë nga ajo që ishte Bitcoin dhe besonin se ajo kishte një shans për të luftuar për të ndikojë botën, kështu që ai vendosi të martohet fatin e tij me atë të Bitcoin-së.

Ky është efekti Bitcoin në punë: zhytje personale në tema që çon në eufori dhe përkushtim për projektin. E saj e ngjashme me mënyrën individët mësojnë për dashuri Linux.

Shumë besojnë se Bitcoin nuk është një furtunë në një ibrik çaji, por diçka e përhershme ose e pashmangshme. Koha do të tregojë nëse ata janë të drejtë, dhe historia do të gjykojë efektet e saj mbi shoqërinë. Në dritën e forcave të tjera në punë , rezultati mund të jetë e nevojshme dhe pozitive, por me pasoja interesante .

Unë jam ngjitur. euforike. geeked-out.

(Unë nuk e vetë qindra Bitcoins, unë nuk jam i interesuar në tregim për shkak të një investim financiar të çdo lloji. Efekti Bitcoin kap mua. Bëj plan për blerjen e disa Bitcoins në të ardhmen, megjithatë, si likuiditetit BTC-së është një çështje unë do të doja për të mbuluar të dorës së parë, dhe unë plan për të shkruar në lidhje me atë përvojë këtu në Buletinin .)

Ashtu si këtë post? Na tip me Bitcoin!

16z6CDDH8paYstRMWZ9RegH5moreD9Yy4V

Nëse ju ka gëzuar lexuar këtë post, ju lutem konsideroni të na informimin përdorur Bitcoin. Çdo funksion merr vetë adresën e saj unike Bitcoin kështu nga informimin ju jeni jo vetëm duke bërë përpjekjet e mia të vazhdueshme të jetë e mundur, por thënë mua atë që ju ka pëlqyer.

Komentet janë të mbyllura.

Post Navigation

Drejtoria mundësuar nga Business Directory Plugin