Den Bitcoin Effect (aka Reality Distortion)

Geeks bli opphisset av de samme tingene.

Bitcoin omslutter det meste av disse tingene ... programmering, Internetts "anything goes"-mentalitet, åpen kildekode, maskinvare, og et samfunn fylt med andre geeks ... Legg en affinitet for avbrudd, og noen av oss kan unnslippe Bitcoin er en trekk. Når geeks har sitt første møte med emnet, fenomenet induserer vanligvis svimmelhet og dyp spørsmål forming.

Geeks har så mye å internalisere og mull over at dype spørsmål blir spurt av samfunnet (alt fra tekniske henvendelser til Endgame fremskrivninger og konspirasjonsteorier). Når geek-kjendiser er trukket inn i bane, manifesterer sin fascinasjon i seg selv i sine publikums fantasi-the ultimate glorie effekt. Jeg har Steve Gibson til takke, mens andre (som Robert Scoble ) har @ Jason.

Jeg kan si bedømme fra Bulletin analytics, er denne samtalen skjer i over hundre andre territorier rundt om i verden.

Hva betyr alt dette bety? Det betyr at smarte folk er svært utsatt for å bli med i prosjektet på impuls. Så mange interesser er representert under Bitcoin paraply, og hver fungerer som en egen honningkrukke.

Ta Gavin Andresen som et eksempel. Han gikk all in på Bitcoin og relaterte prosjekter (med en to år rullebane). Grunnen til at han ble involvert? Fordi han var interessert i kryptografi, økonomi og åpen kildekode-prosjekter (blant annet). I utgangspunktet fikk han svært begeistret av hva Bitcoin var og mente at det hadde en sjanse til å påvirke verden, så han bestemte seg for å gifte seg skjebnen til den av Bitcoin-tallet.

Dette er den Bitcoin effekt på jobb: personlig innlevelse i emner som fører til eufori og dedikasjon til prosjektet. Dens beslektet med måten enkeltpersoner lære å elske Linux.

Mange tror at Bitcoin er ikke et uvær i en tekanne, men noe permanent eller uunngåelig. Tiden vil vise om de har rett, og historien vil dømme dens virkninger på samfunnet. I lys av andre krefter i arbeid , kan utfallet være en nødvendig og positiv, men med interessante konsekvenser .

Jeg er limt. euforisk. geeked-out.

(Jeg ikke eier hundrevis av Bitcoins, jeg er ikke interessert i fortellingen på grunn av en finansiell investering av noe slag. Den Bitcoin effekt nabbed meg. Jeg har planer om å kjøpe noen Bitcoins i fremtiden, men som BTC likviditet er en sak jeg ønsker å dekke førstehånds, og jeg har tenkt å skrive om den opplevelsen her på Bulletin .)

Som dette innlegget? Tips oss med Bitcoin!

16z6CDDH8paYstRMWZ9RegH5moreD9Yy4V

Hvis du likte å lese dette innlegget, kan du vurdere å tippe oss ved å bruke Bitcoin. Hvert innlegg får sin egen unike Bitcoin adresse slik ved å tippe at du ikke bare gjøre min fortsatte innsats mulig, men å fortelle meg hva du likte.

Kommentarer er stengt.

Innlegg Navigation

Directory drevet av Bedriftskatalog Plugin