Den Bitcoin Effect (aka Reality Distortion)

Geeks få ophidset af de samme ting.

Bitcoin indkapsler de fleste af disse ting ... programmering, internettet er "anything goes" mentalitet, open source, computer hardware, og et samfund fyldt med andre nørder ... Tilføj en affinitet for forstyrrelser, og få af os kan undslippe Bitcoin pull. Når nørder har deres første møde med det emne, fænomenet normalt fremkalder svimmelhed og dybtgående spørgsmål formning.

Nørder har så meget at internalisere og fundere over, at dybe spørgsmål bliver stillet af fællesskabet (fra tekniske spørgsmål til endgame ekstrapoleringer og konspirationsteorier). Når geek-berømtheder er trukket ind i kredsløb, deres fascination manifesterer sig i deres publikums fantasi-den ultimative glorie effekt. Jeg har Steve Gibson til at takke, mens andre (som Robert Scoble ) har @ Jason.

Jeg kan sige at dømme fra Bulletins analytics er denne samtale sker i over hundrede andre områder rundt om i verden.

Hvad betyder alt dette betyde? Det betyder, at intelligente mennesker er meget modtagelige for at deltage i projektet på impuls. Så mange interesser er repræsenteret under Bitcoin paraply, og hver fungerer som en separat honning pot.

Tag Gavin Andresen som et eksempel. Han gik all-in på Bitcoin og relaterede projekter (med en to år landingsbane). Grunden til at han fik involveret? Fordi han var interesseret i kryptografi, økonomi og open source-projekter (blandt andet). Dybest set, fik han meget ophidset af hvad Bitcoin var og mente, at det havde en kæmpe chance for at påvirke verden, så han besluttede at gifte sin skæbne som i Bitcoin er.

Dette er den Bitcoin effekt på arbejdet: personlig fordybelse i emner, der fører til eufori og dedikation til projektet. Dens beslægtet med den måde, individer lærer at elske Linux.

Mange tror, ​​at Bitcoin ikke er en storm i et glas, men noget permanent eller uundgåelig. Tiden vil vise, om de er rigtige, og historien vil dømme dens virkninger på samfundet. I lyset af andre kræfter på spil , kan resultatet være en nødvendig og positiv, men med interessante konsekvenser .

Jeg limet. euforisk. geeked-out.

(Jeg ejer ikke hundredvis af Bitcoins, jeg er ikke interesseret i fortællingen på grund af en finansiel investering af nogen art. Den Bitcoin effekt nuppe mig. Jeg har planer om at købe nogle Bitcoins i fremtiden, men som BTC likviditet er et spørgsmål, jeg gerne vil dække et førstehåndsvidne, og jeg planlægger at skrive om denne oplevelse her på Bulletin .)

Ligesom dette indlæg? Tip os med Bitcoin!

16z6CDDH8paYstRMWZ9RegH5moreD9Yy4V

Hvis du har nydt at læse denne post, kan du overveje at tippe os ved hjælp Bitcoin. Hvert indlæg får sin egen unikke Bitcoin-adresse, så ved at vippe du ikke kun at gøre min fortsatte bestræbelser muligt, men fortæller mig, hvad du kunne lide.

Kommentarer er lukket.

Indlæg Navigation

Bibliotek drevet af firmavejviser Plugin