Coneix el comerciant 06: Grau Actiu

Coneix el Trader és una sèrie d'entrevistes dutes a terme per explorar el poble darrere de l'economia Bitcoin.

Episodi 06: Michal Eynon-Lynch de ActiveGrade . Michal cofundar Grau activa amb dos educadors de fa sis mesos i actualment compta amb setanta-cinc clients de pagament. La seva companyia està bootstrapped i rendible. Recentment, Active grau va començar a acceptar Bitcoin com forma de pagament .

Active Grade and Bitcoin

{Introducció}

El nombre de llocs web que ofereixen béns i serveis a canvi de Bitcoin ha triplicat des de principis de març. Els serveis que apareixen en el de parla anglès Pàgina comerç han augmentat de 65 a més de 200 (sense incloure les organitzacions benèfiques o empreses obscens). La base de dades de BTC-Economia ha indexat ~ 6000 articles a la venda a partir d'aproximadament 100 llocs web.

Serveis atractives i pràctiques han començat a arribar a la economia Bitcoin. Propera entrevista del Butlletí estarà amb Wuala 's CTO, Luzius Meisser, la afinitat per Bitcoin prové del seu "el seu caràcter anarco-capitalista." La major part del creixement en els "serveis oferts" no ha estat de les pàgines web BTC-exclusius, sinó de les empreses més establertes l'adopció de la moneda com un mètode alternatiu de pagament.

Actiu Grau és una d'aquestes empreses. Aquesta posada en marxa està oferint una aplicació web polida estupenda construït pels educadors de primària. Com es pot llegir a continuació, els co-fundadors van succeir sobre emprenedoria des dels seus llocs de treball dia i han aconseguit la seva empresa a un començament ràpid. No només té l'empresa va començar a acceptar pagaments BTC (molt poc), però s'ha trobat competència en l'economia Bitcoin i espacials en Projecte Fedena , que també accepta BTC.

Si bé l'economia Bitcoin encara atòmicament petit en comparació amb el comerç electrònic en general, hi ha hagut un creixement constant en la varietat de serveis. El volum dels consumidors als oficis de negoci pot ser baix (a diferència de OTC), però ha tingut poc efecte sobre la maduració positiva de la utilitat de Bitcoin.

Michal Eynon-Lynch:

______________________________________________

{Entrevista}

Spencer: Així que a l'escola d'una economia Bitcoin pot el pinxo encara robar els diners per dinar?

Michal: Hmm, suposo que depèn de com experta en informàtica i els alumnes són i si se'ls permet tenir els seus dispositius portàtils amb ells tot el temps. En una escola es correria, que probablement no els permetria aquests dispositius, especialment no en el dinar on esperaríem estudiants i al personal a participar en la conversa amb els altres, de manera que no podrien ser molt robatori.

Si hi va haver, però, que l'estudiant veuria reflectida en el seu llibre de qualificacions ActiveGrade que encara que tenien un alt domini de sumar i restar, tenien una habilitat baixa en ser digne per als altres.

Spencer: Quina és la història darrere dels fundadors de Grau actiu, i Quin paper tenen en l'empresa?

Michal: T'was fa més de 12 llunes, quan Riley i Michal eren dos professors en una petita, embarcament de l'escola secundària. Michal sempre estava buscant amunt i avall per interessant, atractiu formes d'avaluar la capacitat de l'alumne. Riley va fer inspirat en la Comunitat d'Aprenentatge Professional (PLC) que eren part d'això s'estava centrant en l'avaluació. Va començar a aprendre més sobre qualificacions basat en els estàndards i va decidir iniciar un bloc per enfocar el seu pensament sobre els mètodes que usava. Quan va tractar d'alguna cosa en el seu saló de classes, que escriuria sobre això i obtenir retroalimentació d'altres professors de terres llunyanes.

Riley va començar a desenvolupar fulls d'Excel per gestionar el seu nou mètode de classificació. Michal va començar a desenvolupar rúbriques per lliurar millor les expectatives de nova articulats als seus estudiants d'humanitats. Tots dos van arribar a casa cada nit frustrat que no hi havia una millor manera de fer un seguiment de tota aquesta informació. Riley va dir: "Déu meu per Michal, sóc programador d'ordinadors o què?" "Molt bé", va respondre ella. Amb això, van decidir abandonar els seus llocs d'ensenyament i forjar el seu propi camí en el món.

Després de Riley es va coronar Cap Programador, es va anar a la recerca d'un dissenyador, algú que podria convertir el seu codi en belles imatges. No va haver de buscar molt per trobar a Dan, un dissenyador i professor de la Universitat de Iowa Al principi Riley va assumir ell acaba de contractar Dan per fer una mica de treball, però aviat es va fer evident que les tècniques d'embelliment de Dan eren indispensables, el seu consell savi cal, i la seva cervesa casolana deliciosa. Donen, per la seva banda, va ser estranyament atret per aquesta nova iniciativa i va decidir signar com Dissenyador Extraordinaire.

Per aquesta primavera es va fer evident que Michal ja no podia perdre el temps en altres interessos. Ella es va unir a plenament com el Director de Outreach. Aquí el tens - la història de ActiveGrade LLC.

Spencer: La seva història sona tan perfecte - el prototip de la forma en un inici s'ha de fer. Explica'ns el que estava fora del normal o no tradicional sobre els començaments de la companyia. Quins van ser els primers desafiaments o mètodes convencionals utilitzats en aconseguir fora de la terra?

Michal: No som estudiants de negocis o empresaris en sèrie de manera que alguns dels fins de negoci ens ha agafat amb la guàrdia baixa. Igual que moltes empreses de nova creació, que tenia una bona idea i la passió, però no ens van donar necessàriament a ser administradors d'empreses. Com que hi ha tantes eines impressionant, barat per als programadors, estem amb l'esperança d'obtenir aquesta fora de la terra sense una infusió de diners de debò dels inversors que podrien tenir certes expectatives sobre el nostre creixement i estratègies. Els valors fonamentals del nostre producte són molt importants per a nosaltres i nosaltres no volem haver de comprometre les de cap manera.

Spencer: M'encanta com es construeix la seva empresa per vendre - un servei simple que no és gratis. Com han estat els primers mesos dels ingressos?

Riley: Tenim 75 clients individuals utilitzant la versió beta en aquest moment, però el nostre pla de negoci requereix que les vendes a escoles senceres i districtes, i això serà possible, per primera vegada en l'any escolar 2011-2012. Estem animats - diverses escoles i alguns barris sencers han posat en contacte amb nosaltres ja, així que crec que tindrem alguns grans clients l'any que ve.

Negoci amb publicitat no és per a nosaltres. És molt indirecta, i la despesa dels intermediaris / dones és massa gran. Tenim sort d'estar en una indústria en què s'acostuma a pagar pels serveis!

Spencer: Estic interessat en el fet que Active Grau acull un bloc d'actualitat en matèria d'educació. Des d'una perspectiva de màrqueting entrant, ha valgut la pena? Ha ajudat a adquirir nous usuaris?

Michal: Bé, ActiveGrade en realitat va néixer de bloc d'ensenyament de Riley en larkolicio.us / bloc . Va començar a escriure per enfocar i millorar les seves habilitats d'ensenyament. Quan ens decidim a començar ActiveGrade tenia al voltant de 500 lectors, de manera que la transició va ser natural. El nostre bloc no és principalment un esforç de màrqueting; és més valuós com un lloc per posar a punt les idees i rebre comentaris abans de passar un mes el desenvolupament d'una funció. També és important per a nosaltres com un lloc que els professors poden trobar i donar una nova inspiració, i com a contribució de nou a la xarxa de blocs que va inspirar Riley per millorar el seu ensenyament i en última instància per crear ActiveGrade! Dit això, a part dels 20 clics que rebem de $ 100 adwords de crèdit, tot el nostre abast ha estat a través del bloc i altres mitjans de xarxes lliures, així que ... sí, és sens dubte ens va ajudar a adquirir nous usuaris. Va ser gratificant quan més de 200 persones es van inscriure per a la nostra prova beta i sense una mà de la publicitat oficial!

Spencer: Com aprofitar en la comunitat educativa i romandre accessible? Té plans per assistir a les conferències d'educació o fires comercials? En el que va del seu producte té bona vella paraula de la boca estat més important que els blocs i les campanyes publicitàries d'Internet?

Michal: Una gran quantitat d'amics i contactes estan en l'educació, així que estar al dia sobre els problemes que enfronten els educadors. Twitter ha demostrat ser una excel · lent plataforma per conèixer a altres educadors apassionats que busquen millorar el seu ensenyament. Una gran quantitat de boca en boca s'ha generat a través de tweets. Un mestre que ens va trobar aquesta forma, li agrada tant ens acaba de parlar sobre ActiveGrade en una conferència. Els nostres dos blocs, bloc personal de Riley, i el blog de la companyia ActiveGrade, tots dos han estat de gran utilitat en la generació d'interessant conversa al voltant de l'ensenyament i l'aprenentatge. Esperem que els nostres blocs poden ser llocs de comunitat espontània on la gent ve per discutir idees i ser re-inspirat.

Nosaltres només incursionó breument en anuncis d'Internet i que no era gairebé tan reeixida com la paraula de la boca. En el proper any esperem exhibir i o presents en les conferències educatives, però encara no estem segurs de quines.

Spencer: El producte actiu Grau sembla tenir un enfocament en la simplicitat (a la vena d'un producte com Basecamp ). Quina classe de filosofia de disseny ha darrere de la interfície d'usuari? El dissenyador té regles personals polze o és tot intuïció?

Dan: La simplicitat és la clau. El seu producte és tan bo com l'experiència de l'usuari amb ell pel que és important mantenir els elements de la interfície significativa i immediatament comprensible.

No hi ha res més frustrant que trobar una peça de programari, sabent del que és capaç de fer, però sent incapaç de comprendre com dur a terme aquesta cosa. Al final, ens esforcem perquè les interfícies intuïtives fins al punt que a la facilitat de la interfície d'usuari desapareix, i ell o ella és capaç de funcionar de manera eficaç i amb confiança.

Spencer: Què et sembla el tret més intel · ligentment dissenyada està dins del seu producte?

Dan: En el producte actual, la solució per ajustar els nivells de color i classificació de l'escala de les normes és un mètode molt eficient i intuïtiva per al que podria ser una tasca aclaparadorament avorrit i repetitiu.

Active Grade - Standards Scaling

A la propera versió del producte, l'usuari està treballant amb una escola sencera (o districte), ple de mestres, estudiants i classes. Les noves característiques per a la comparació de dades dins del llibre de qualificacions van a donar volta a alguns caps.

Spencer: En les seves ments, com enquadrar la competència? ¿Tira dards a un pòster de Blackboard o admires alguna cosa. Qui és la teva competència real, de totes maneres?

Michal: Dartboards, definitivament. Sobretot us convidem a la nostra competència a sopar i després insultar subtilment tota la nit. No, en realitat no. La nostra competència és diferent a nosaltres. Molts d'ells són grans empreses que ofereixen els sistemes d'informació completa de l'estudiant (SIS). Nosaltres no tenim plans d'oferir informes de disciplina, o programació de les rutes d'autobusos, etc Aquesta és un desavantatge per a nosaltres perquè moltes escoles volen un programa connectat per gestionar totes les seves diferents sistemes administratius dels quals la classificació és només un. Per a nosaltres, estem entusiasmats amb la retroalimentació, la comunicació i l'aprenentatge, de manera que no sabem que ens tornem a tractar de competir amb els SISS. Alguns d'aquests productes són PowerSchool, Infinite Campus i SnapGrade. Mentre que alguns d'aquests productes s'han afegit en una classificació basada en estàndards (SBG), component, tota la nostra atenció se centra en SBG, el que ens permet fer el que realment realment bé.

Spencer: Què és el cicle de desenvolupament típic de Grau actiu? He recollit en alguns consells que suggereixen noves característiques s'implementen al final del semestre. Permet això per a majors, actualitzacions més impressionants o frustració dels clients?

Michal: Llancem el servei al novembre de 2010, així que no estic segur que podem trucar a qualsevol cicle de desenvolupament "típic" encara. La propera actualització és gran, amb un canvi fonamental que permet a les escoles per compartir dades a través de les classes. Mantenim el nostre codi en diverses branques, així que podem alliberar grans canvis com aquest (mes en el desenvolupament), així com les petites, les característiques de 10 hores. Així, també podem ser molt receptius a les idees i queixes del client. El nostre temps de resposta mitjà de denúncia per viure fix és de quatre hores, i diverses idees compten haver estat fins a un dia després del suggeriment! ActiveGrade es troba en servidors de tot el món, però gràcies a l'excel · lent disseny de la nostra infraestructura (App Engine de Google) que pot alliberar una actualització amb zero temps d'inactivitat en cada servidor individual en uns 25 minuts. Des del nostre llançament hem posat fins a més de 50 canvis (correccions d'errors, millores en la interfície, i les principals característiques com la generació d'informes) amb zero temps d'inactivitat. 100,0% uptime!

Spencer: App Engine de Google realment em sembla una cosa que és un gran negoci per a una nova empresa (amb els seus preus, els beneficis de velocitat). Has vist alguna desavantatge des del llançament en aquesta plataforma? Si vostè ha tingut una bona experiència amb el motor de Google App, podria vostè cantar les seves lloances?

Michal: Hi ha alguns desavantatges. Té un temps d'activitat sota garantit (95%), però en la pràctica el seu temps d'activitat és molt més gran que això. Hi ha una corba d'aprenentatge.

Em sòl cantar les seves lloances, però! El preu és assequible, i ja que és gratis "fins que tens èxit, Google absorbeix una gran part del risc per a vostè. Les promeses de l'escala automàtica són irresistibles. Estan configurats per portar des d'un inici petit a una gran operació i poden proporcionar a un preu increïble. La comunitat de desenvolupadors al voltant AppEngine i GWT és servicial, i les eines són rics, fàcil d'usar, i, una mica sorprenentment, també gratuïta.

Spencer: Com es va assabentar del seu equip de Bitcoin? Estava vostè tots d'acord per afegir Bitcoin com a opció de pagament? Actiu Grau rep pagaments de subscripció, que en l'actualitat no és un servei de Bitcoin preveure. Afectarà això a l'estructura de preus per als clients BTC?

Michal: Riley va saber de Bitcoin en Slashdot al febrer, i es va donar amb la idea. En realitat ell és el que pren Bitcoin, i transferirà la quantitat adequada de diners en efectiu per ActiveGrade quan algú demana. Un mecanisme de pagament és una cosa que sens dubte podríem utilitzar - Mt Gox té alguna cosa que es pot utilitzar, però no admet les subscripcions a la vegada tan descarregar continua sent l'opció més fàcil i barata. Tenim l'esperança de Google Checkout afegirà suport bitcoin!

Spencer: (Per als desenvolupadors) Té alguna idea d'aprendre de comportament dels usuaris? Qualsevol eines interessants que ha utilitzat per aprendre més sobre la seva client? (Proves d'usuaris o Mechanical Turk, per exemple)

Desenvolupadors: Utilitzem GetSatisfaction.com per recollir retroalimentació. El vam triar perquè permet als usuaris parlar entre si, així com a nosaltres, i des ActiveGrade va sorgir d'un sentit d'aprenentatge col · lectiu i la millora (hi ha un molt ric entorn de bloc de professor) és important per a nosaltres que els nostres clients es dediquen a els fonaments filosòfics del llibre de qualificacions. Té un disseny bastant dràsticament diferent del nostre competidor, pel que creiem que el sentit de l'auto-millora dels professors és gairebé un requisit.

Spencer: El que diferencia el producte de l'escola pilot, a part de la versió original?

Michal: Per començar, el Programa Pilot és més barat. No cobrem cap escoles pilot de la nostra tarifa de servei / suport perquè el feedback que s'obté d'aquests primers usuaris és més valuós per a nosaltres. Treballarem estretament amb les escoles per desenvolupar característiques que desitgen. La nostra sincera esperança és que ActiveGrade és útil i eficaç pel que només té sentit per treballar amb els mestres i administradors excitats perquè s'ajusti les necessitats reals.

L'altra cara d'això és que hi ha aspectes importants que no hem creat encara, perquè volem crear en conjunt amb les escoles. També, ja que és completament nou, que encara està en versió beta. Les escoles pilot obtenir un preu reduït perquè podria haver alguns errors i perquè no tindrà totes les campanes i xiulets a començament de l'any escolar.

Spencer: Llavors, com explicaries Bitcoin a una classe d'estudiants de 3r grau?

Michal: Pas 1: Troba una situació a la qual es poden relacionar: "Alguna vegada ha negociat part del seu dinar a un amic a canvi de part del seu dinar"

Pas 2: Feu preguntes: Per què ho vas fer? Per què canviar les papes fregides pels mossos de la fruita? Voleu que els entrepans de fruita més? Així que va valer la pena renunciar a les fitxes, ja que volia els snacks de fruites?

Pas 3: Descriure bitcoins simplement: Bitcoins són similars. Puc canviaria dòlars per a un bitcoin perquè el bitcoin és una cosa que vull més que dòlars. Però hi ha una petita diferència. En el dinar, una vegada que el comerç dels seus xips per snacks de fruites, que és la fi. Vostè probablement no pot operar de nou llevat que tant canvia d'opinió. Però una vegada que he negociat dòlars per bitcoins, puc negociar de nou per dòlar. El que és encara més genial és que si segueixo les bitcoins per un temps, altres persones podrien decidir que volen bitcoins massa i que podria estar disposat a donar-me un munt de dòlars per a ells. Això vol dir que podia comerciar meus bitcoins i aconseguir més dòlars del que tenia originalment.

Pas 4: Fer l'analogia: Això seria com si el comerç de les seves fitxes de snacks de fruites i de sobte altres 10 nens realment els volen massa. Un li ofereix la seva barra de granola masticable. "No", diu vostè. El següent li ofereix el seu iogurt i un tros de caramel. Finalment, algú li ofereix una barra de granola i la seva barra de xocolata. Això és massa bona per deixar-la passar. Vostè va començar amb una bossa de patates fregides i ara té una barra de granola masticable i una barra de xocolata. D'altra banda, és possible que els bitcoins perdran valor. Això seria com si el comerç de les seves fitxes de snacks de fruites i després, de sobte, els entrepans de fruites es converteixen en pols. No tens res per menjar i res a negociar.

-Fi

Si desitja ser entrevistat, si us plau poseu-vos en contacte amb mi aquí .

Per a aquells de vostès que encara han de construir el seu servei, recordeu dir-me quan el seu acabat!

M'agrada aquest missatge? TIP amb bitcoin!

14zwZF1GnkK2MqwTpbPTNro9taiDKHBhHz

Si t'ha agradat la lectura d'aquest post, pots inclinar nosaltres utilitzant Bitcoin. Cada lloc té la seva pròpia adreça Bitcoin única manera inclinant vostè està no només la fabricació dels meus esforços continus possible, però em diu el que li va agradar.

Els comentaris estan tancats.

Missatge de Navegació

Directori impulsat per Directori d'Empreses Plugin