Coneix el comerciant 04: witcoin, Necrodearia

Coneix el Trader és una entrevista setmanal he començat a ajudar els proveïdors de l'economia Bitcoin guanyar exposició.

witcoin, Bitcoin meets content submission

Episodi 04: necrodearia (aka "mizerydearia") de witcoin .

Aquesta és la història d'una idea única i l'home al seu darrera hora.

[Actualització:. Ha arribat al meu coneixement que necrodearia poden ser homes o dones]

{Introducció}

És una idea simple: witcoin és un lloc de contingut social impulsat com Reddit, només que quan un usuari ", respon a" o "upvotes" content-aquest usuari està contribuint d'una fracció de bitcoin l'autor del post. (Costa una petita suma per l'autor per fer el post original també.)

D'aquesta manera, cada membre de la comunitat té un veritable interès en el que ell o ella diu. Witcoin no és un joc de suma zero perquè no hi ha un incentiu perquè els usuaris aporten continguts de qualitat i una gran raó perquè els spammers / trolls que es mantingui allunyat.

Em vaig sentir atret per aquesta història perquè witcoin és una espècie diferent de servei web. Existeix en aquest tipus d'espai micro-micro-pagament.

Per exemple, en resposta a un lloc determinat fet, em va fer la transacció més petita de diners que he fet en la meva vida. ( Aquí està l'enllaç .) La meva experiència única valida el que ja creia: que witcoin està obrint les portes a un nou camp, il · luminant el camí per al que podria ser el primer veritable micro-micro-economia del món.

Com amb qualsevol altre lloc social, és el pollastre i la paradoxa de l'ou i va com això: fer que els usuaris, cal contingut - però per tenir el contingut, cal usuaris witcoin està en camí a la superació d'aquest tema, amb centenars d'usuaris. , un model de contribució fonamentalment diferent, i un desenvolupador principal es va centrar en la millora del producte. És només una qüestió de temps.

Un parell de notes finals sobre witcoin: 1.) La seva implementació log-in/sign-up no podia ser més simple o més accessibles. L'ús d'OpenID, tala-in ("aconseguir wit it") és una brisa en l'usuari ni tan sols necessita un nom d'usuari / contrasenya. Els desenvolupadors d'aplicacions web prenen nota. Bastant polit. 2.) Recentment afegit una opció per incloure obres de caritat en la distribució dels ingressos, una idea interessant en si mateix ...

L'home, Mizery, necro:

L'home darrere de witcoin "necrodearia" (aka "mizerydearia"), és una bèstia codificació creativa, i ha batut a terme tants projectes Bitcoin que els seus servidors no poden acollir a tots ells a la vegada (manca de recursos).

En les seves pròpies paraules (de l'entrevista a continuació):

El meu enfocament per witcoin és crear una plataforma que permet als usuaris beneficiar-se de la seva participació. Crec que aquest és el següent pas per als llocs basats en la comunitat que veurem créixer en els propers anys.

Però les arrels de necrodearia s'estenen més enllà witcoin en una àmplia gamma d'altres contribucions. Hi ha tants clients / brossa / serveis que ha concebut; es podria dir que ell és el "nadó-pare" de la comunitat de Bitcoin. També li va fer un dels col · laboradors més fidels i ferms de la comunitat fa.

Necro de centrat fins al punt de tenir una vida desequilibrada i una mica irònic. És intel · ligent, però es va trencar. Està socialment retirat però l'operador darrere d'un lloc d'intercanvi de contingut social que et donen, necrodearia.:

______________________________________________

Spencer: "Així necrodearia" (aka "mizerydearia"), qui dimonis és vostè? D'on ets? Quin és el seu origen?

Necro: Hmm ... Jo sóc ... No estic segur del que sóc. Aquest tipus de pregunta és sempre difícil per a mi. Potser pugui definir per les meves experiències, el que li passi a estar assegut tot a la meva habitació (quan tinc un, el que faig per ara) en el meu equip, ja sigui treballant en el desenvolupament web i altres activitats de desenvolupament o de braços creuats i enjoyingly navegar per Internet, lectura entre diversos altres tipus de contingut generat pels usuaris dels llocs.

Sóc de Milwaukee, WI, que passa a ser on sóc allotjant, ja existent, només després de viure a Appleton, WI des de fa anys sobre dos quarts. La meva història consisteix principalment assegut al meu escriptori de l'ordinador i jugar en forma activa per aquí amb scripting, desenvolupament web i, de vegades els jocs. Solia jugar molt com jo era més jove. Ara intento concentrar-se en coses més productives. Ho intento, però de vegades no arribo. I si jo no estic jugant un joc, estic en lloc de navegar per Internet per a alguna cosa divertit o entretingut, que ha tingut una influència en el meu entusiasme per establir witcoin com és.

Spencer: Quins són els seus conductors personals? El guany monetària?

Necro: Hmmm ... no estic tan segur. Hi ha d'haver algun tipus de passió. M'encantaria establir l'èxit del lloc. Però, com que m'esforçaré per una mínima influència del guany monetària enfocant la participació en els beneficis per incloure als usuaris que hi participen, a més de permetre a les donacions caritatives a organitzacions participants i organitzacions benèfiques. Suposo que el que em motiva és l'èxit.

M'encantaria tenir èxit i no ha d'estar preocupat per la lluita, però no vull establir l'èxit d'una manera que es deriva d'o promou l'avarícia, la maldat, la mentida, l'engany, el robatori, la corrupció, el control, el poder, eslau ... Ui, estic divagant.

Spencer: Com creus que de witcoin? Un projecte, un negoci, altres? I com encaixa això en la seva visió per witcoin?

A penny for your ideas.

Necro: Bé, abans i en el moment en què vaig començar a treballar en el lloc, que estava treballant en un parell d'idees de projectes, dedicant principalment la totalitat o la major part del meu temps a treballar-hi. El mateix ha estat cert per witcoin, en el qual he establert més passió i esforç per treballar i establir. Es tracta d'un tipus de projecte que m'agradaria establir amb èxit no només per mi, sinó per a la comunitat participant, dels quals hi ha prop de 200 usuaris fins al moment. D'alguna manera, crec que és com una mena de lloc de treball o la responsabilitat: la responsabilitat de continuar l'establiment i el desenvolupament de la plataforma perquè les inversions de la comunitat són la pena i beneficiós per a ells.

Spencer: Vostè és un home de molts projectes de Bitcoin ( IRC Bitbot , Estadístiques Panell de control , MtGox Mercat Bot, please.bitcoin.me i el Bitcoin Gentoo ebuild ). Dues preguntes: Què et té tan involucrat amb Bitcoin? Què li va fer per establir-se amb witcoin?

Necro: Bé, com la meva primera trobada amb un article sobre Bitcoin, em vaig convertir a l'instant emocionat, participant de la mateixa manera que moltes altres persones mitjançant l'execució de Bitcoin miner i generar Bitcoins. Però, a més, vaig començar a usar les meves habilitats i interessos auto-establert per contribuir a la comunitat Bitcoin establiment de formes amb les que gaudeixo.

Inicialment vaig establir l'execució d'un bot d'IRC i la vaig combinar amb el treball en una sèrie de pàgines web d'estadística i d'informació. Inicialment per al bot d'IRC vaig ampliar el desenvolupament de pàgines d'una sola porció que mostren dades en temps real que els usuaris poden controlar en el seu navegador web. Un lloc web permet la visualització de més dades que és adequat per a un entorn d'IRC.

La primera vegada que vaig córrer el client Bitcoin (crec que la versió 0.2.0) em vaig trobar amb la versió de Windows amb el vi . El client Bitcoin va ser bastant inestable i en ocasions es va estavellar causant danys en els arxius de la carpeta un parell de vegades. Jo no era capaç d'utilitzar el binari linux en el meu entorn linux gentoo. Així, vaig començar a aprendre com escriure un ebuild per portage gentoo i vaig pujar amb aquesta .

Després d'haver generat algunes Bitcoins i rebent també diverses donacions per als meus desenvolupaments / contribucions, vaig començar a jugar amb el mercat en la muntanya. Gox . Vaig escriure un bot usant Snoopy per comprar i vendre per a mi, encara que, no va ser molt rendible i que va acabar perdent més del que vaig fer. Fins llavors, la majoria de les meves idees i esforços van ser per mi mateix.

[Es van fer les connexions crítiques que donaria lloc a més projectes i després witcoin.]

El setembre de l'any passat, li vaig respondre a un dels llocs noagendamarket 's buscant algú per ajudar a establir un lloc web directori de negocis Bitcoin. [Això va donar lloc a noves idees de projecte.] Al principi, els projectes eren simples tipus de prova com dels tipus de concepte de llocs com http://please.bitcoin.me/ que permet als usuaris editar el contingut de la pàgina mitjançant el pagament d'un Bitcoin quantitat més gran que o igual a l'últim usuari que ha enviat el contingut. Llavors vaig començar a treballar en un projecte que era més complicat i en profunditat, Pizza4BTC, que estava destinat a ser un mercat de canvi de pizza. No he acabat encara, però algun dia m'agradaria tornar a escriure. Jo havia establert inicialment usant Drupal, i he trobat la CMS per mostrar realment com inflat i lent que pot ser per als tipus de dades intensius de llocs web. En un moment donat i durant setmanes havia crescut molt frustrat dels vps convertint-se en inaccessibles a causa de quedar-se sense memòria de només uns sis pestanyes del navegador simultànies per editar nodes de contingut. Finalment havia après a editar només un o dos nodes alhora, però més tard es decideix o es va adonar que si jo fos a establir el lloc amb èxit que hauria de preparar un entorn / plataforma més eficient ....

Just al final de l'any passat ", noagendamarket" (IRC nick) va deixar anar una de les seves idees, witcoin.com, i em va reconèixer a l'instant com seria emocionant i sorprenent la idea. Al principi la idea era una espècie de pregunta i resposta lloc. La idea era molt similar a un que tenia anteriorment, fins i tot abans de trobar Bitcoin. La idea o l'enfocament del lloc ha evolucionat fins a esdevenir un tipus de contingut generat pels usuaris de la web i vaig començar a establir la idea dels usuaris de recompensa pel seu contingut. theymos em van ajudar a establir la idea de la distribució dels beneficis; per exemple, el cost de Upvoting es distribueix per igual a tots upvoters anteriors i el cartell.

Armats amb aquesta idea i el meu entusiasme i determinació, vaig dedicar tot el meu temps a treballar en el lloc.

Spencer: En les seves pròpies paraules, el que porta witcoin al model d'intercanvi de continguts?

Necro: Com un lloc de contingut generat per l'usuari, witcoin porta l'oportunitat als usuaris per establir els beneficis de participar en tendències i temes d'actualitat, sinó també l'oportunitat de perdre de participar en la mort o temes impopulars. Això ajuda a minimitzar el correu brossa indesitjable.

Porta en totes les classes de coses . [Jeje]

Gràcies a "noagendamarket" (sobrenom IRC) per assenyalar l'article presentat recentment a les xarxes socials: " Anem a prendre les dades com a forma de pagament . "Crec que hi ha una diferència notable entre els llocs de xarxes socials i llocs de contingut generat per l'usuari. Tots dos permeten el contingut generat per l'usuari, però els llocs de contingut generat pels usuaris se centren menys en el contingut privat o personal i més en proporcionar el coneixement de tendències o temes d'actualitat. Reconec que el model de participació en els guanys de witcoin pot ajudar a restablir l'ús de diners en lloc de les dades de l'usuari com a forma de pagament.

Spencer: Creu que la lluita de witcoin com Com enquadrar el concurs "Reddit vs witcoin?"?

Necro: En realitat no. Jo sóc un fan de Reddit i també StackOverflow i han permès la seva influència per ajudar a configurar witcoin. No considero o centrar-se en altres llocs de la comunitat com a competidors. El meu enfocament amb witcoin no és competir amb els llocs existents, encara que existeix certa superposició en la funcionalitat i l'estil dels continguts que ofereix aquesta oportunitat. En canvi, estic interessat en centrar-se en el que és fàcil perquè els usuaris es beneficien del seu contingut des de l'entorn del lloc.

Molts bloggers o usuaris que presentin continguts en llocs de contingut generat pels usuaris no poden establir cap benefici o rebre el pagament per les seves presentacions (contingut o escrits). El meu enfocament per witcoin és crear una plataforma que permet als usuaris beneficiar-se de la seva participació. Crec que aquest és el següent pas per als llocs basats en la comunitat que veurem créixer en els propers anys. Per ara, no crec que aquest tipus d'idea existeix en altres llocs. M'imagino que en algun moment altres llocs sorgiran aportant idees o implementacions similars i llocs de la comunitat, a més existents integraran la rendibilitat de la participació d'alguna manera.

Spencer: Estàs treballant en witcoin temps complet? Com es finança?

Necro: Crec que pot estar bé per referir-se a witcoin com una feina. En cas contrari, no tinc una feina. També no tinc diners (a part d'alguns bitcoins i witcoins). I també recentment he estat sense llar i lluitant per seguir treballant en els projectes, per no parlar d'altres coses que normalment em donava per fetes.

Com s'ha dit en la meva resposta anterior, treballant en witcoin, o treballant en projectes relacionats amb Bitcoin en general (i actualment dedicant els meus esforços exclusivament a witcoin) ha de ser una espècie de passió, perquè fins i tot a través de la lluita per sobreviure, encara me les vaig arreglar per trobar una manera de seguir treballant en projectes i desenvolupament de witcoin. Actualment, però, estic sent recolzada pel meu Pare, però només per a despeses de manutenció. No estic segur de quant temps que durarà però. Els projectes de lloc i són finançats íntegrament per noagendamarket. Ell ha finançat totes les despeses del projecte ja que inicialment en contacte amb ell sobre el treball en el lloc web de directori de negocis Bitcoin. Ell no és ric i encara que té la seva part de les lluites i, per tant, té una mena de passió també!

Spencer: Per witcoin, què és el que més necessita en aquest moment?

Necro: Sobre inversions: Bé, no estic molt familiaritzat amb les inversions, els capitalistes de risc i similars, i jo definitivament no vull trobar-me a mi mateix o witcoin pugui comprometre per un o més inversors que aconsegueixen utilitzar la seva inversió com una forma de manipular i prendre el control de la direcció del lloc. Fins i tot sense cap inversors diferents noagendamarket, he experimentat alguns arguments més aviat forts respecte a una implementació particular de ser millor o més èxit que una altra aplicació.

Els seus esforços cap èmfasi en la importància i el valor del seu argument no van ser influenciades per qualsevol inversió monetària, sinó també per una mena de passió que tenen perquè el lloc tingui èxit. M'imagino que si s'haguessin establert que ofereix una inversió monetària i van anar a discutir de manera similar, que seria complicar les coses i potencialment resultar en una situació incòmoda, almenys inicialment. No obstant això, pot ser útil o beneficiós per establir les inversions. No estic segur. Sóc inexpert en el món dels negocis, però, jo no vull ser aprofitat, i crec que és bastant fàcil de fer-ho. Així que probablement seguiré sent escèptics i curiosos sobre les possibles ofertes d'inversió.

El contingut: El lloc de sempre podria utilitzar més el contingut, però, crec que més contingut vindrà de més usuaris, que vindrà des del lloc establint com una plataforma que atrau i sedueix als usuaris en els seus propis esforços i interessos. Jo no vull posar en pràctica el lloc mal o prematurament "spamvertise" a tot arreu i espero i odiosament esforç perquè més usuaris i continguts. Això seria desagradable. Molts usuaris d'Internet han evolucionat prou èxit per reconèixer tals odiosidad. No obstant això, hi ha molts més que semblen seguir sent ingenus i crèduls i fins i tot argumentar que recolzi la seva ingenuïtat i credulitat no és del tot conscient. Moltes vegades sóc ingenu i crèdul també, però si vostè és un inversor de capital risc .....

En traductors: Recentment he estat buscant per als traductors específicament per a l'ajuda de documents que breument (per ara), explica com funciona el lloc. Amb el temps vaig a establir un millor suport multi-idioma, perquè els productors de contingut no-Anglès també poden participar en el lloc en el seu idioma natiu.

Crec que la publicitat per al lloc vindrà quan el lloc és digne de la publicitat. És com trending i calents temes que apareixen en els llocs de contingut generat per l'usuari. Tinc la intenció d'establir witcoin com una plataforma que és digne de tal publicitat. Si més no, crec que ho faré, o que sigui possible. El lloc és únic i crec que és el primer a establir un model de participació en els guanys i sense ingressos publicitaris.

Spencer: Gràcies pel seu temps i fer aquesta entrevista!

Necrodearia (mizerydearia): Gràcies per l'entrevista, va ser molt divertit contestador. ^ _ ^

- Fi de l'Entrevista

Mizery voldria agrair theymos, noagendamarket, ducki2p, tcatm per les seves contribucions a witcoin, el seu disseny, la promoció, i les idees subjacents.

Agraïment personal a: ducki2p i sgornick ajuda amb algunes de les preguntes.

Si desitja ser entrevistat, si us plau poseu-vos en contacte amb mi aquí .

Per a aquells de vostès que encara han de construir el seu servei, recordeu dir-me quan el seu acabat!

M'agrada aquest missatge? TIP amb bitcoin!

18D43NXJg396e8i9kWfvfErWdaUAb2UtpN

Si t'ha agradat la lectura d'aquest post, pots inclinar nosaltres utilitzant Bitcoin. Cada lloc té la seva pròpia adreça Bitcoin única manera inclinant vostè està no només la fabricació dels meus esforços continus possible, però em diu el que li va agradar.

Els comentaris estan tancats.

Missatge de Navegació

Directori impulsat per Directori d'Empreses Plugin